Over Groot Project Afbouw – met trots

In 2007 startte Mark Groot als zzp’er op de steiger, in 2018 begon hij aan zijn eigen bedrijf te bouwen. Het klantenbestand breidde zich snel uit – zo ook het team. Inmiddels werken we samen met een team van werkvoorbereiders en monteurs.

Ons netwerk maakt het mogelijk zowel kleinere als grotere afbouwklussen uit handen te nemen. Onze ruime ervaring – zowel op de steiger als in de adviserende rol – geeft ons duidelijk inzichten in wat er mogelijk is binnen de sector en voor het desbetreffende project.

Trots is onze belangrijkste drijfveer – en altijd geweest. Eerst de trots om goed werk te monteren, nu trots om de beste totaaloplossingen te kunnen leveren aan gerenommeerde aannemers uit de regio – van aanvraag tot uitvoering.

Onze waarden

Betrokken & oprecht
We stellen ons op als betrokken partners en zijn oprecht. We houden van prettige samenwerkingen en streven ernaar écht wat moois te creëren.

Oplossingsgericht & flexibel
We zoeken altijd naar de beste oplossingen voor het desbetreffende project. We hebben vertrouwen in wat we al doen én staan open voor vernieuwing.

Deskundig & kwaliteit
We zijn zeer deskundig en kennen de sector door en door – vanaf de steiger én vanuit kantoor. We leveren een zichtbare bijdrage aan de bouw en gaan dan ook voor échte kwaliteit.

Duidelijk & transparant
Onze oplossingen zijn goed geprijsd. We houden van duidelijkheid en transparantie. We bieden concrete offertes en ons motto luidt: afspraak is afspraak.

Kennismaken of een offerte aanvragen?