Volledig ontzorgd – van aanvraag tot uitvoering

Bij Groot Project Afbouw streven we ernaar echt wat moois neer te zetten – samen met aannemers en projectontwikkelaars. Superstrakke afwerkingen van hoge kwaliteit. Op maat gemaakt, passend bij het bouwproject

Wij gaan voor een betrokken partnerschap – mét de gewenste flexibiliteit. Wij geven advies en delen onze kennis. Wij zorgen voor een deskundige uitvoering, onze betrouwbare leveranciers voor de mooiste materialen.

We zijn oprecht en duidelijk. Elke klus realiseren we op tijd en binnen het afgesproken budget. Want afspraak is afspraak. Prettig samenwerken en met trots een prachtig eindresultaat leveren, dat is waar we voor gaan.

Onze werkwijze

1. Stuur ons een aanvraag per mail of bel ons op +31 6 18 40 23 14
We gaan aan de slag met de aanvraag en kijken goed welke mogelijkheden er zijn – ook op het gebied van veiligheid en geluidsisolatie.

2. We bellen je om specifieke wensen te bespreken
We bellen je op – of komen bij je langs – om je wensen nog beter in kaart te brengen en vragen je ook of er nog andere zaken zijn waarbij je ons advies kunt gebruiken.

3. We zoeken naar de beste oplossingen voor jouw project
Nu we een gedetailleerd beeld hebben van het project, bepalen we welke materialen en oplossingen het beste resultaat op zullen leveren.

4. Je ontvangt een duidelijke en concrete offerte
Je ontvangt van ons een gedetailleerde offerte met duidelijke prijzen. Concreet en transparant, zonder verrassingen.

5. Akkoord? We bereiden ons voor en gaan aan de slag!
We beginnen met de voorbereidingen en gaan aan de slag. We zien strikt op de werkzaamheden toe. Een superstrakke afwerking – binnen het budget.

Hulp nodig met de afbouw van je project?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.